31/10/2009 - ASICS TECH TOUR '09

|


He tingut la sort de ser seleccionat per la campanya “TRND ASICS tech tour 09”. La campanya inclou un test de pisada i unes sabates ( les Kayano o les Nimbus) en funció del resultat del test.
Es una experiència fantàstica, trobar-se als locals d’Asics Barcelona, visitar el “Show room” i contemplar les novetats 2010 – 2011 (les properes Trabucco – ...) .
La proba ens dona un volum de dades impressionant i explicats de manera molt professional (però també molt practica, per exemple tinc el pont molt alt dons: com lligar les sabates i aquesta manera no l’havia vist mai). Soc pronador (4º a la dreta, 4.5ª a la esquerra) I un peu més gran que l’altre (de 8mm), això implica a l’hora de provar sabates: sempre el peu esquerra.
Per provar les noves sabates he fet ahir un rodatge de 12 Km. La primera sensació en la primera part del rodatge (pujada i ritme suau 6’), una estabilitat perfecta sense per això treure confort ni aportar cap molèstia als peus (cosa que hem preocupava una mica). La segona part, evidentment baixada i ritmes més ràpids (5.30’ a 4.20’), ressalten la segona qualitat de les Kayano: l’amortiguació. Cal dir que peso 90kg per 1m90. En resum: Molt satisfet del comportament de les Kayano, crec que, fins i tot, les portaré e les tirades llargues de muntanya no molt tècniques..

1 comentarios:

Sergio, trnd.es dijo...

Ha sigut un gust la teva colaboraciò en el projecte ASICS Tech Tour. Molt interessant el teu comentari y graciès per el link. ;) Una abrasada.

Publicar un comentario