17 d'Octubre 2009 - LA MARXASSA, 63.3 km - 3110m de desnivell : 10h42

|


Estava  molt tranquil a la sortida, sorprenent. No havia fet mai una tirada tan llarga. El tema del material i de l’alimentació - hidratació durant la cursa l’havia experimentat en la ultima tirada llarga (35 km per els voltants de Planoles); cal  ser molt estricte amb aquestes pautes. Avui es la “proba de foc”. Tenia memoritzat tot el recorregut, calculats els temps de pas per cada control i... tot a sortit perfecte. Primer control  a Fontmartina a les 9h00, Sant Celoni  a les 11h, Vallgorguina  a les 13h50 (deu minuts de pausa per la botifarra i seguim), Santuari del corredor a les 15h10 i Mataró  a les 17h42. Encara estic sorprès de veure’m arribar a Mataró, corrent, amb un molt bon temps (10h42 per 63,3 km) i amb les cames (i el cap) que segueixen responent molt bé. Una gran satisfacció.

Però, per sobre d’aquestes dades tan numèriques i tan fredes, estan les sensacions; tantes i tan diferents. Des dels perfums de menta pujant a Font Martina, la sortida del sol i la visió extensa  del recorregut per fer, fins  la solitud, per vegades eufòrica, de les pistes forestals interminables. Des dels moments forts on et sembla que el controles tot, fins els moments més complicats  on cal buscar les forces, ja no en les cames, sinó en el cap. Érem 502, realment jo només he vist a 15 o 20 participants, ens hem anat creuant a un o a un altre control, hem compartit moments mes o menys llargs, menys o mes durs. Vull saludar al noi de Mataró amb la samarreta blanca, al noi de la motxilla Raidlight a la sortida de Vallgorguina , a la colla de la samarreta vermella  Mizuno a la pujada al Corredor, el jove que m’ha acompanyat fins a l’arribada, i uns quants més, anònims, com jo,  però molt presents. A tots fins la propera.



1 comentarios:

SANTIAGO dijo...

Hombre....Josep!!
Encantado de conocerte. Te reitero mi opinión sobre la mochila Endurance de la marca Raidlight. Estoy muy satisfecho. Puedes ver más fotos en otras entradas de mi blog. Ya te dije que me la estudie bastante antes de adquirirla. Una mala elección de material se paga muy caro. Por cierto, no vuelvo a ir a una marxa sin bastones!
Enhorabuena por tu tiempo también. Piensa que no creo que llegase nadie de tu edad antes que tu!! Muy bien!!, ánimo y adelante!! Por cierto: en las subidas te vi bastante fuerte!!

Publicar un comentario